слова песни Kaliopi - Dona, текст песни Kaliopi - Dona

Реклама
Реклама
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

слова песни Kaliopi - Dona

Евровидение 2016, Македония

Од сите малечки нешта
Ова најмногу вреди
Од сите големи мисли
Од цел мој свет
И кога назад се вртам
Ти си стално тука
Како скриена сенка
Тивок божји цвет

За сè што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Дона гледај ме
И насмеј се
За мене

Дона, Дона, Дона, Дона,
Моја сила, светлост, сјај
Ме правиш силна знај,
О Дона верувај
Во мене верувај

Од сите малечки нешта
Ова најмногу вреди
Од сите големи мисли
Од цел мој свет
Знам кому припаѓам
И каде тоа радост ме чека
Одам до облаци мали
На бисерни скали

За сè што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Дона гледај ме
И насмеј се
За мене

Дона, Дона, Дона, Дона,
Моја сила, светлост, сјај
Ме правиш силна знај,
О Дона верувај
Во мене верувај

Дона, Дона, Дона...
Дона
Во мене верувај

Нравится песня? Жми "Мне Нравится" или "Like" :)

При копировании текста песни ссылка на сайт goodsongs.com.ua обязательна!

слова песни Kaliopi - Dona

Kaliopi - все песни этого исполнителя

Все тексты являются собственностью их авторов. Тексты распространяются для ознакомления.
Реклама
Реклама
Rambler's Top100
Создание и поддержка сайта: Web-визитка