слова песни Adrian Lulgjuraj and Bledar Sejko - Identitet, текст песни Adrian Lulgjuraj and Bledar Sejko - Identitet

Реклама
Реклама
0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

слова песни Adrian Lulgjuraj and Bledar Sejko - Identitet

Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey

Kam ardhur nga larg
Në pluhurin e kohës
gjeta re dhe mallkim
Ugjenda unë shumë pranë e preka veç flak e zjarr
Un fola veç në heshtje
desha pak jetë lavdi
Dhe kur ndava ëndrrën gjeta

Një rreze dritë, pak frymë si ti
Një rreze dritë, pak frymë si ti

I ardhur nga larg
Ke etje ke mall kur sheh
çdo gjë që ndryshon
Vet jeta iken shkon tej, kjo gjuhë kërkon
Ish vendi ku u linde rrite,
ndave trimërinë
E falë dashurinë nder vite

Vrapove ti gjete lirinë
Vrapove ti gjete lirinë

Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey
Hey, hey

Na rriti kjo tokë
Do flasim në veç një gjuhë kështu sdo ket më lot
Do gjendesh kudo nëpër botë
i huaj më sdo jesh
Le të jet fillimi ri në bashkë në vllazeri
Se kur ndava ëndrrën gjeta

Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë
Një rreze dritë, pak frymë si ti
Vrapove ti gjete lirinë

Нравится песня? Жми "Мне Нравится" или "Like" :)

При копировании текста песни ссылка на сайт goodsongs.com.ua обязательна!

слова песни Adrian Lulgjuraj and Bledar Sejko - Identitet

Adrian Lulgjuraj and Bledar Sejko - все песни этого исполнителя

Все тексты являются собственностью их авторов. Тексты распространяются для ознакомления.
Реклама
Реклама
Rambler's Top100
Создание и поддержка сайта: Web-визитка